Ikona web lokacije Gamers Word

DokeV debi najava za igru, igra više nije MMO

Dokev 08 27 21 1

DokeV debi Gameplay Trailer

Pearl Abyss je objavio DokeV debitantski gameplay trailer uz potvrdu da igra više nije MMO, već je to igra „akciona avantura otvorenog svijeta“.

The 2019-najavljeno igra je ponovo otkrivena ove sedmice u Gamescom 2021, gdje smo saznali da je komponenta za više igrača možda u potpunosti izbačena kako bi se fokusirala isključivo na akciono-avanturistički igrivost.

“DokeV je prvobitno predstavljen kao MMO, ali smo odlučili da pomjerimo igru ​​u drugom smjeru i sada je to akciona avantura otvorenog svijeta koja sakuplja stvorenja,” najavio je programer Pearl Abyss preko na Twitteru. „Ali bez obzira na žanr, idemo na zabavu, živahnost i avanturu!“

Igra inspirisana Pokemonom pomno je praćena od kada je otkrivena prije nekoliko godina, ali čini se da neće biti objavljena najranije 2023. godine. Igra je i dalje definitivno dolazi na PC, zajedno s općim izdanjem za "konzole".

Evo novog DokeV Gamescom trailera 2021:

Evo sažetka igre:

Uronite u prekrasan i živahan svijet u kojem Dokebi i ljudi žive rame uz rame! Pogledajte DokeV-ov prvi službeni gameplay trailer koji je premijerno prikazan na gamescom 2021: Opening Night Live i hajde da pogledamo šta ovi ljupki stanovnici spremaju…

Šta je DokeV?

DokeV je nadolazeća akciona avantura otvorenog svijeta za prikupljanje stvorenja iz Pearl Abyssa ispunjena intrigantnim pričama i smještena u jedinstven, živahan svijet. Upoznajte Dokebi, hirovita bića koja žive rame uz rame s ljudima i podstiču ljude na snove od kojih dobijaju snagu. Prekrasan i šareni svijet DokeV-a prepun je aktivnosti, priča i iskustava, stoga se pripremite da se sprijateljite s mnoštvom Dokebija, upustite se u avanturu i zaljuljajte svijet! Ko zna, možda plešu oko vas, čak i sada!

Pitate se kako se izgovara DokeV?
Pročitajte to kao ""doh-keh-vee"".
To je svijet u kojem Dokebi žive!

Original članak

Spread ljubav
Izađite iz mobilne verzije