Tonton Nintendo Direct saiki ing kene

wp-header-logo-5.png

Pungkasan, kita duwe set Nintendo Direct sing tepat ing jadwal kasebut. Tune ing 2pm wektu UK kanggo woro-woro nuduhake suwene 25 menit, fokus ing game pihak katelu. Nyana dipikir ing Switch game digawe dening perusahaan liyane saka Nintendo - dadi, ora ngarep-arep kanggo Zelda: Breath of the Wild 2 warta kene. sumber

Industri game video Québec bakal kena pengaruh hukum basa sing kontroversial

wp-header-logo-2.png

Perusahaan video game ing Québec bakal kena pengaruh hukum basa anyar sing kontroversial. Tujuan saka Bill 96 yaiku kanggo nguatake undang-undang basa ing provinsi sing nganggo basa Prancis, kanggo mesthekake basa Prancis minangka basa utama sing digunakake ing kabeh saka bisnis nganti perawatan kesehatan. Nanging, dikuwatirake iki bakal nyingkirake pamicara non-Prancis saka industri game video Québec. … Waca liyane

Patch PC anyar Resident Evil kompromi visual lan kinerja hard

wp-header-logo-249.png

Aku wis ora tak akeh sing positif ngomong, nanging ora ana sangsi babagan: support ray tracing ngirim ngedongkrak kanggo kualitas sakabèhé, khusus amarga Renungan RT ngganti bayangan layar-ruang elek ditemokaké ing versi lawas. Iluminasi global sing dilacak sinar uga minangka titik tambah sing apik, ngganti oklusi ambien ruang layar kanthi luwih akurat ... Waca liyane

Nintendo Direct Mini: Persona 5 Royal, Persona 4 Golden, lan Persona 3 Portable Kabeh Bakal Ngalih

NintendoSwitch_Persona5Royal_KeyArt-640x360

Nintendo Switch wis dadi subyek saka akeh desas-desus sajrone pirang-pirang taun, nanging ora ana sing terus-terusan kaya tembung manawa seri Persona bakal teka ing konsol kasebut. Sajrone siaran Nintendo Direct Mini paling anyar, desas-desus kasebut pungkasane dadi kasunyatan. Trio Persona 5 Royal, Persona 4 Golden, lan… Waca liyane