Netflix Nggawe Studio Game Internal dhewe ing Helsinki

wp-header-logo-17.png

Netflix wis ngumumake yen lagi mbangun studio game internal dhewe ing Helsinki, Finlandia. Studio game internal anyar Netflix bakal fokus nggawe game asli "kelas donya". Studio kasebut bakal dipimpin dening Marko Lastikka, mantan direktur EA lan Zynga. Tim kasebut bakal kalebu bakat nggawe game saka Helsinki, ing ngendi Netflix wis entuk Game Sabanjure lan ... Waca liyane

Silent Hill: Pesen Singkat Dirating ing Korea

wp-header-logo-16.png

Komite Rating lan Administrasi Game Korea bubar ngirim "pengumuman keputusan Klasifikasi" anyar ing situs web. Nalika game kasebut durung diumumake kanthi resmi, judhul kasebut minangka pitunjuk. Bisa dadi game seluler mandiri utawa teaser kanggo sing luwih gedhe. Kiriman Silent Hill: Pesen Singkat sing Dinilai ing Korea muncul ... Waca liyane

Kabeh Koleksi Digital Stars PlayStation Dicethakaké

wp-header-logo-15.png

PlayStation Stars nawakake program kasetyan sing nawakake macem-macem koleksi digital kanggo pamilik PlayStation 4. Item iki mèngeti prestasi lan aktivitas kepungkur lan bisa ditampilake ing profil PSN pemain. Sawetara koleksi langka lan mung bisa dipikolehi liwat kegiatan kampanye tartamtu. Liyane bisa dipikolehi kanthi entuk poin liwat… Waca liyane

5 Alternatif Google Stadia Paling apik 2021 | Layanan Cloud Gaming

nvdia-300x148

Dina iki, kita bakal ndeleng limang alternatif Google Stadia paling gedhe. Kita njupuk kabeh gaweyan kanggo nggawe pilihan sing béda nalika nyiapake dhaptar iki supaya sampeyan bisa milih layanan game paling apik kanggo sampeyan. Nanging sadurunge, ana sawetara perkara sing sampeyan kudu ngerti sing bakal nggawe keputusan pungkasan luwih gampang. Industri game… Waca liyane

8 Aplikasi NFT Paling Apik Kanggo Android lan iOS Ing 2022

sketchar-1024x528-1

Cryptocurrencies lan teknologi blockchain berkembang kanthi cepet. NFT tanggung jawab kanggo owah-owahan paradigma saiki ing industri teknologi. Token non-fungible minangka mata uang digital sing bisa digunakake kanggo tuku lan adol barang kanthi online. Nanging sampeyan ora bisa menehi wong liya. Wis wong sing duwe. Status hak cipta saka NFT bisa uga… Waca liyane

10 Game Alternatif PUBG Paling Apik 2022 sing kudu sampeyan lakoni saiki

free-fire-new-update-how-to-download-free-fire-ob23-update-5f210a7b0b313-1596000891

Akeh wong sing percaya yen game kaya PUBG, Fortnite, Call of Duty, DayZ, Apex Legends, Free Fire, lan liya-liyane mung siji-sijine pilihan battle royale sing kasedhiya, nanging ana akeh kompetisi sing luar biasa. Saben wis persiyapan dhewe, kang adhedhasar rumus sawijining. Ayo kita nggawe gampang kanggo sampeyan nyoba sawetara… Waca liyane

Ndhuwur 20 game Sandbox paling apik kaya minecraft sing kudu diputer Ing 2022

maxresdefault

Game Minecraft: Minecraft minangka game kothak wedhi populer sing ngidini pangguna nggawe jagad sing unik lan ngidini dheweke nglindhungi. Minecraft minangka jagad sing digawe kanthi prosedur sing sampeyan kudu urip. Minecraft fokus ing ngumpulake sumber daya, ngembangake alat lan gaman, mbangun struktur, njelajah jagad mbukak game, lan slamet. Senadyan iki, apa sing nggawe Minecraft ... Waca liyane

11 Aplikasi Reddit paling apik kanggo Android lan iOS ing 2022

ngedongkrak-kanggo-reddit-min

Apa sampeyan wis krungu babagan Reddit sadurunge? Paling kamungkinan, ya. Reddit minangka kaca ngarep internet, lan duwe informasi babagan kabeh. Sampeyan ora bisa ngomong iku salah amarga wis kabeh saka warta donya kanggo informasi niche. Kabeh lalu lintas asale saka nduweni macem-macem isi lan warta. Pangguna entuk luwih akeh opsi, warta,… Waca liyane