Film Anime Suzume no Tojimari tayang perdana ing Festival Film Internasional Berlin kaping 73

Suzume-no-Tojimari

"Suzume," film petualangan fantasi animasi, bakal teka ing Festival Film Internasional Berlin kaping 73. Iki minangka Anime pisanan sing ditayangake ing kompetisi kasebut wiwit Hayao Miyazaki's Spirited Away ing taun 2001. Sutradara film Jepang iki misuwur amarga visual fotorealistik lan plot magis. Crita kasebut nyritakake babagan bocah wadon umur 17 taun sing manggon ing deso Kyushu,… Waca liyane

Dungeons & Dragons entuk seri TV live-action

dungeons-lan-naga-peteng-aliansi

Seri TV Dungeons & Dragons wis diuripake dening Paramount +. Layanan streaming wis menehi proyek urutan wolung episode, karo Rawson Marshall Thurber, panulis lan direktur Red Notice Netflix, kanggo nulis lan ngarahake episode pisanan. Waca liyane Artikel Asli

Papan Ketik Mekanik Pertama OnePlus bakal diluncurake ing 7 Februari

Mekanik-Keyboard

Yen sampeyan nggoleki keyboard berkualitas tinggi kanggo proyek utawa karya sabanjure, OnePlus ngluncurake keyboard mekanik sing sepisanan ing tanggal 7 Februari 2023. Papan tombol mekanik iki bakal menehi fitur sing bisa disesuaikan, awak aluminium, lampu RGB lan pengetikan unggul. pengalaman. Papan tombol bakal digawe kanthi kolaborasi karo pembuat keyboard Keychron. Iku bakal… Waca liyane

The Witcher 3: Wild Hunt - Edisi Lengkap kanggo Konsol Generasi Sabanjure Bakal Eceran ing Januari! Press Release

The-Witcher-3-Wild-Hunt

Dirilis tanggal 14 Desember 2022 minangka nganyari generasi sabanjure gratis kanggo para pamilik PlayStation 4, Xbox One, lan versi PC game kasebut, bebarengan karo tuku digital generasi sabanjure dhewe, The Witcher 3: Wild Hunt - Edisi Lengkap njupuk kauntungan. saka kekuwatan ekstra hardware game modern kanggo nawakake macem-macem dandan visual lan teknis ... Waca liyane

Cara Njupuk Busana Missive Springbloom Anyar saka Kamisato Ayaka ing Genshin Impact

Springbloom-Missive-Rasukan

Ing Genshin Impact versi 3.4 sing bakal teka, rasukan Springbloom Missive anyar Kamisato Ayaka bakal dirilis. Springbloom Missive Outfit minangka kostum lelungan anyar kanggo Ayaka. Rasukan iki bakal kasedhiya kanggo tuku liwat Toko Rasukan Karakter. Carane Njaluk Busana Anyar saka Kamisato Ayaka Springbloom Missive Sampeyan bisa njaluk rasukan Springbloom Missive ... Waca liyane

Game Film lan Acara TV Paling apik ing Roblox

0-19.jpg

Roblox nawakake macem-macem game kanggo kabeh jinis pemain kanggo seneng, karo sawetara saka platform paling adhedhasar film populer lan acara TV, nawakake pamirsa perspektif alternatif. Tinimbang mung nonton wong-wong mau liwat layar, apa ora njupuk munggah kedudukan lan manggon metu crita ing ... Waca liyane