Tambah werna kanggo game nalika preian karo peripheral game iki

Kanthi kabeh dodolan terus, musim liburan iki bisa dadi wektu sing paling cocog kanggo nganyari rig game sampeyan dadi luwih warni - lan pas wektune bakal teka ing Taun Anyar kanthi tampilan anyar. Nalika ireng kalebu kabeh lan klasik, tukang game ing saindenging jagad nambahake warna cipratan kanggo estetika game. Nyatane, sampeyan mung kudu mbukak Instagram kanggo ndeleng carane kreatif karo persiyapan sing ora ireng. Sawetara malah wis liwat dawa kanggo Paint monitor game jambon

Saiki manawa manufaktur wis ngupayakake tren anyar iki, kaya Logitech, Razer, lan Scuf ngluncurake luwih akeh warna lan / utawa periferal game sing bisa disesuaikan, ana pilihan liyane sing bisa dipilih. Dadi, kita nemokake sing paling apik lan dilebokake ing pandhuan hadiah liburan iki kanggo sampeyan. Apa sampeyan pengin nggawe rig game dhewe utawa hadiah peralatan game sing nyenengake kanggo tukang game favorit, supaya iki dadi toko siji-mandeg.

Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse ing latar mburi periwinkle
(Kredit gambar: Logitech)

1. Logitech G305 Lightspeed Wireless Gaming Mouse

Cantik lan kuat

Antarmuka: Nirkabel | DPI: 12,000 DPI | baterei: jam 250

Desain sing apik banget sing kasedhiya ing warna sing padha-padha nengsemake Akeh pemetaan ulang prasetel ing tanganNon-rechargeable

Yen sampeyan lagi nggoleki stocking stuffer kanggo tukang game favorit (utawa omelan, kanggo dhewe), iki Logitech G305 mouse game mouse ora bakal mimpin sampeyan salah. Iku murah, nanging entuk kabeh hiasan sing dibutuhake kanggo menang, kalebu remapping prasetel, sambungan nirkabel sing kuat, umpan balik tactile sing marem, lan mesthi kinerja sing apik. Sing paling apik, wis diskon banget ing situs web Logitech, dadi sampeyan bakal luwih ngirit. Lan, kasedhiya ing warna biru, mint, lan lilac, sing siji kudu cocog karo tampilan sing dikarepake.

Logitech G733 Lightspeed Wireless Gaming Headset warna ungu
(Kredit gambar: Logitech)

2. Logitech G733 Lightspeed Wireless Gaming Headset

Swara sing apik banget, warna sing apik banget

Konektivitas: Lightspeed nirkabel liwat USB | Range nirkabel: Nganti 20 meter | Urip baterei: Nganti jam 29

Banget entheng Jangkoan sing dawa Urip baterei cekak kanthi lampu RGB aktif

Kualitas swara, konektivitas, lan kinerja mic Logitech G733 sing apik banget kaya sing katon. Iki funky-looking headset game nirkabel malah dilengkapi lampu RGB sing bisa disesuaikan langsung ing earcups nalika uga gumunggung nganti 29 jam umur baterei (rada cendhek kanthi RGB aktif). Kesempatan liyane kanggo ngatur ing kene yaiku tali suspensi lan tutup mic, sing bisa dituku kanthi kapisah liwat Logitech. Dadi, sanajan sampeyan entuk sing putih utawa ireng, sampeyan isih entuk cipratan warna. Yen sampeyan pengin nggawe warna kanthi lengkap, ana versi biru lan lilac.

Razer Barracuda X Quartz ing meja game
(Kredit gambar: Razer)

3. Razer Barracuda X Quartz

Sijine tutul werna ing persiyapan console

Konektivitas: Nirkabel USB-C (2.4GHz), 3.5mm | Urip baterei: Nganti 20 jam | bobot: 250g

Sambungan nirkabel kasedhiya kanggo PC, Playstation 4/5, Ngalih & AndroidKualitas mbangun kanthi nyaman entheng Ora ana dhukungan nirkabel kanggo Xbox

Kejabi ireng lan ijo, Razer uga wis nggawe sawetara aksesoris game kasedhiya ing Quartz (pink) lan Mercury (putih), menehi penggemar Razer setya sawetara werna kanggo milih saka. Multi-platform Barakuda X nirkabel headset game, contone, kasedhiya ing Quartz kanggo tukang game sing nglampahi wektu akeh ing PC kaya sing ditindakake ing PlayStation. Iki uga ramah lelungan, kanthi desain sing entheng lan bisa dilipat, kanggo dolanan nalika lelungan. Lan nalika wis muni apik, sampeyan bisa nganyarke menyang THX Spasial Audio kanggo pengalaman luwih immersive.

Kapco Creative Mixing Keycaps 2.0 ing meja abu-abu peteng
(Kredit gambar: The Kapco)

4. Kapco Creative Mixing Keycaps 2.0

Warna minangka kunci

Profil tombol: Profil keycap OEM | Mbangun: PBT Doubleshot | Jumlah kunci: 104

Luwih terjangkau tinimbang merek populer liyane11 cara warna sing beda-beda

Kita uga kesel karo tombol ireng sing padha ing kita keyboard game. Sayange, manufaktur gedhe ora dadi, uga, gedhe ing prodhuksi keycaps werna beda. Razer ora, nanging mung jambon lan ijo. Kanggo warna sing nyenengake, sampeyan kudu melu salah siji saka sawetara perusahaan cilik sing ngrancang khusus, kaya The Kapco sing desain tombol wis entuk akeh media sosial. Creative Mixing Keycaps 2.0 teka ing 11 skema warna sing beda-beda, yaiku PBT Doubleshot, lan menehi 104 tombol kurang saka $50.

Corsair K65 RGB Mini Flavour Rush ing latar mburi pink
(Kredit gambar: Corsair)

5. Corsair K65 RGB Mini Rasa Rush

Burst saka werna kanggo persiyapan cilik

tata: 60% Jenis switch: Mekanik | Tombol sing bisa diprogram: Ya

Ketukan tombol responsif hiper kanthi tingkat polling nganti 8,000Hz.

Yen sampeyan pengin keyboard anyar nanging pengin downgrade ing ukuran, ing Corsair K65 Mini Kab yaiku antarane keyboard game mini paling apik kita wis tau dites. Nalika diluncurake kanthi warna ireng, saiki kasedhiya ing papat warna liyane: biru lan putih, magenta lan putih, mint lan putih, lan mint lan magenta (sanajan kabeh padha seneng-seneng, jeneng sing enak). Mesthine, dheweke uga menehi kinerja, kustomisasi, lan fleksibilitas sing padha karo versi ireng, kanthi fitur kayata tingkat polling 8,000Hz.

Thermalake Tower 100 Racing Green Mini Chassis
(Kredit gambar: Masa Depan)

6. Thermalake Tower 100 Racing Green Mini Chassis

Nglindhungi jeroan mau

Faktor formulir: Mini | Ukuran: 462.8 x 266 x 266 mm | Papan induk: Mini ITX

Manajemen kabel sing apik Bangun sing apik Cukup ruangan kanggo radiator 120mm siji

Sampeyan pancene bisa edan nalika nerangake pewarnaan rig game, utamane karo kasus PC sing melu seneng-seneng. Ana akeh banget pilihan metu ana, karo paling manufaktur kasus PC fokus saiki kanggo muter metu kasus PC putih tinimbang. Nanging, Thermalake luwih maju ing kurva kanthi kasus warna. Sasis Menara 100 Mini ITX, umpamane, kasedhiya ing pirus lan ijo balap nalika uga menehi panel kaca tempered supaya sampeyan bisa nampilake lampu RGB sing kasedhiya ing njero.

Cooler Master NR200P ing latar mburi pink
(Kredit gambar: Masa Depan)

7. Cooler Master NR200P

Padhangake persiyapan sampeyan

Faktor formulir: Mini ITX | Ukuran: 376 x 185 x 292mm | Papan induk: Mini DTX, Mini ITX

Ventilasi sing apik Gampang dibangun tanpa port USB Type-C ing ngarep

Pengin luwih akeh pilihan warna? Cooler Master NR200P Mini ITX Kasus PC ana warna biru, jambon, ungu, lan oranye, sing tegese sampeyan bakal nemokake sing cocog karo persiyapan saiki sing sampeyan lakoni. Sampeyan bisa uga milih duwe kaca tempered utawa panel vented. Nanging, ora mung babagan penampilan. Uga nerangake karo fitur liyane kaya telung GPU slot , aksesibilitas 360-degree, limang sisih ventilasi mbukak, lan akses alat-free sing ndadekake nganyarke breeze.

Logitech Desk Mat ing meja
(Kredit gambar: Logitech)

8. Logitech Meja Mat

Menehi peripherals sawetara katresnan

Ukuran: 300 x 700 x 2 mm | fitur: Dasar anti-slip, jahitan anti-fraying | Werna: Lavender, Dark Rose utawa Mid Grey

Terjangkau-tahan Tumpahan mung ukuran siji

Saben komputer nganggo mouse perlu a mouse pad game, nanging sampeyan bisa njupuk menyang tingkat liyane karo Mat meja iki saka Logitech kanggo papan perlindungan kabeh peripherals input. Nerangake ing telung werna - lavender, mawar peteng, lan werna abu-abu - supaya sampeyan kudu bisa nemokake soko sing cocog karo estetika sing arep kanggo. Sing luwih penting, dilengkapi basis anti-slip supaya tetep ana ing papan lan desain tahan tumpahan supaya gampang ngresiki nalika sampeyan tumpahake kopi utawa minuman. Iki uga digawe saka 100% poliester daur ulang supaya sampeyan ngerti manawa sampeyan tetep lestari.

Scuf Impact utawa Instinct Pro Gaming Controller nglawan latar mburi periwinkle
(Kredit gambar: Masa Depan)

9. Scuf Impact utawa Instinct Pro Gaming Controller

Werna kanggo konsol

Konektivitas: Nirkabel | Wireless Range: Nganti 45 kaki | Pelabuhan: Micro-USB, port ekstensi, 3.5mm

Banget bisa disesuaikanKinerja sing apik

Ora mung pengontrol Xbox sing bisa disesuaikan. Pengontrol game Scuf's Impact utawa Instinct Pro uga. Sampeyan bisa milih saka luwih saka 50 warna & desain, milih kombinasi jempol sing tepat kanggo sampeyan, lan pungkasane pilih jinis genggeman lan pemicu sing cocog karo gamelan sampeyan. Mesthi, luwih sampeyan ngatur, luwih akeh sampeyan kudu mbayar; nanging yen sampeyan lagi looking for hadiah sampurna kanggo console-muter tresna siji utawa nambani sampurna kanggo dhewe, iku uga worth splurge.

Nanoleaf Shapes ing persiyapan game
(Kredit gambar: Nanoleaf)

10. Wangun Nanoleaf

Lampu cerdas dijupuk menyang tingkat sabanjure

Bisa karo: Alexa, Apple HomeKit, Asisten Google, SmartThings | Dhukungan warna: 16M+ | fitur: Tumindak Tutul, Werna lan pemandangan sing bisa disesuaikan, Integrasi omah sing cerdas, Visualizer Musik

Akeh fitur omah sing cerdas Larang sing bisa disesuaikan

Pengin kemungkinan warna tanpa wates ora preduli persiyapan sampeyan? Banjur pindhah menyang rute cerdas ... utawa luwih, rute omah sing cerdas. Panel cahya cerdas Nanoleaf's Shapes kasedhiya ing telung macem - segi telu, segi enam, lan segi telu cilik, bisa nampilake luwih saka 16 yuta warna, lan bisa digunakake karo Razer Chroma (ora kanggo sebutno, kabeh asisten omah sing cerdas). Nanging ora mung kuwi. Bisa dikustomisasi lan dilengkapi fitur luwih akeh tinimbang sing sampeyan pikirake, kalebu bisa ngontrol kompatibel liyane piranti omah sing cerdas karo tutul.

Artikel asli

Nyebar katresnan

Ninggalake Komentar