Tema Penerbit
Aku tukang game, wis mesthi wis.
Browsing Category

PC

Valheim Sells Over 3 Million Units

Iron Gate AB’s Valheim continues to soar to greater heights, selling over three million units in Steam Early Access since launching on February 2nd. This is just one day after The Embracer Group

Situs web iki nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman sampeyan. Kita bakal nganggep sampeyan ora masalah karo iki, nanging sampeyan bisa milih metu yen pengin. Nampa Waca liyane

Kebijakan Privasi & Cookie