Дев ја твитна првата слика од PS VR 2 во дивината, ја брише

Сите знаеме дека е на пат, но PS VR2 сè уште е донекаде мистерија за оние од нас кои не се запознаени со внатрешните работи во Sony. Сепак, еден развивач сподели (и брзо отстрани) слика од PS VR2 поставена во реалниот свет.

Сликата дојде од Bit Planet Games, развивачот на Ultrawings и неговото следење Ultrawings 2. Го прикажуваше PS VR2 на црна кожна столица.

Не беше многу, бидејќи комплетот не се ни користеше за фотографијата, но беше доволно брзо да ги привлече постојано гледаните погледи на интернетот пред развивачот да има шанса да ја отстрани објавата без никој да го забележи. Можете да го видите сами подолу (преку Reddit).

извор

Ширете љубов

Оставете коментар