PCTECH

Destiny 2 Xur Exotics – Wardcliff Coil, Graviton Forfeit, Citan's Ramparts

Tulaga 2 Xur

Ua toe foi mai Xur i Bungie's taunuuga 2 fa'atasi ai ma le tele o mea fou Exotics. E mafai ona e mauaina o ia i le Winding Cove i le European Dead Zone, lea o le a nofo ai seia oʻo i le isi vaiaso toe setiina. I le tulaga o auupega, o loʻo ia tauaveina le Wardcliff Coil mo le 29 Legendary Shards.

O lenei Exotic rocket launcher e faʻaosoina ai se volley o rockets i ituaiga uma o itu ma e mafai ona maua ai se DPS malosi (naʻo le faʻaaogaina i totonu o se nofoaga puipui). E toe utaina fo'i ammo ile pikiapu. E le o se auupega mamafa Exotic sili i se fana umi ae e faia se galuega lelei. I tulaga o mea fa'apitoa, o lo'o i ai le Graviton Forfeit (Hunter Helm), Citan's Ramparts (Titan totigilima) ma le Verity's Brow (Warlock Helm), e ta'itasi mo le 23 Tala Fa'asolopito.

O le Graviton Forfeit e fa'ateleina ai le umi o a'afiaga e le va'aia ma toe fa'aola vave ai le pa'u a le tagata a'o le va'aia. O le Citan's Ramparts e mafai ai ona fana i totonu o le Towering Barricade e ui e itiiti le umi ma le soifua maloloina. I le taimi nei, o le Verity's Brow o loʻo tuʻuina atu ponesi faʻaleagaina ma le malosi pe a sikoa fasioti i auupega o le Malosiaga (ma e oʻo lava i le faʻateleina o le grenade regen mo uo lata ane).

Uluai Tusiga

Faalautele le alofa
faaali sili

Faatatau Mataupu Faavae o

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *

Toe i le pito i luga