Faʻailoga nofoaga Words Gamers

Overwatch 2 Hero Misiona e aofia ai le "Seselau" o Tofiga i le Lalolagi Atoa

Overwatch 2 Mccree

Overwatch 2_McCree

I tua i BlizzCon 2021, Hero Missions na taʻua mo Overwatch 2. O nei mea na maitauina o se auala e faʻaleleia ai uiga o se tagata. I le BlizzConline 2021, na tuʻuina atu e le au atinaʻe faʻamatalaga fou i luga o lea lava mea. Vaega fou a le fili e tasi le mea ae o nei misiona o le a i ai foi tekinolosi fou ma maua ai le "selau" o tofiga fou e salalau i le kelope.

O faʻamoemoega eseese, faʻafanua tele multiplayer ua faʻalauteleina i auala e leʻi vaʻaia muamua ma se "siosiomaga ola" ua matauina ae o le taua o loʻo faʻateleina foi le "faʻafiafiaina." O Heroes e sili atu le tele o laʻau tomai i lenei taimi ma latalata atu i RPG ma faʻapitoa faʻapitoa ma faufale. O le mea moni, o sina tala fou na tuʻuina mai e pei o le faʻaalia o le Omnic Uprising lona lua ma le maeʻa o Zero Hour.

Sa ta'ua se faiga fa'atalanoaga fa'atasi fa'atasi ma "fa'afanua fou 'oa" ma le tele o filifiliga mo ta'aalo e fai. Ae o le aotelega, o le a tatou aʻoaʻoina atili e uiga i tulaga o tagata taʻitoʻatasi i le taimi nei ma a latou matafaioi i le faʻalavelave. Overwatch 2 o loʻo atinaʻe nei mo Xbox One, PS4, PC ma Suiga - nofo faʻalogo mo nisi faʻamatalaga mai BlizzConline 2021.

Uluai Tusiga

Faalautele le alofa
Alu i fafo le faʻamatalaga