Téma Panerbit
Abdi tukang kaulinan, salawasna geus.

EverQuest II applies fixes and adjustments, PlanetSide 2 improves PC performance via multi-threading

0

What are EverQuest II and PlanetSide 2 doing together on one news post? Besides both being Daybreak Games titles, they both kicked out some smaller patch updates in efforts to improve their respective games. Also, said patches are a bit too tiny to write about on their own. On EQII, the latest hotfix has adjusted […]Tulisan Asli

Ninggalkeun Balesan

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

Halaman wéb ieu nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Urang bakal nganggap anjeun ok ku ieu, tapi anjeun tiasa milih-kaluar upami anjeun hoyong. Narima Maca deui

Kawijakan Privasi & Cookies