Téma Panerbit
Abdi tukang kaulinan, salawasna geus.

Phantasy Star Online 2 releases a collab with a mobile RPG and localizes a webcomic

0

Yep, it’s another AC Scratch Ticket collab event for Phantasy Star Online 2. This time, the game is holding hands with Idola Phantasy Star Saga, a free-to-play mobile RPG title, with rewards like weapon camos and outfits. There are also rewards for completing Urgent Quests and keys that can be earned for logging in daily, […]Tulisan Asli

Ninggalkeun Balesan

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

Halaman wéb ieu nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Urang bakal nganggap anjeun ok ku ieu, tapi anjeun tiasa milih-kaluar upami anjeun hoyong. Narima Maca deui

Kawijakan Privasi & Cookies