tala

2022 aso fa'alauiloa taaloga vitio: ta'aloga fou uma e sau i lenei tausaga

faatufugaga ki Starfield
Starfield - ua uma ona faʻatulagaina mo le 2022 (ata: Microsoft)

2022 e mafai ona avea ma se tasi o tausaga sili ona lelei mo taaloga vitio, faʻatasi ai ma suafa e pei o Elden Ring, Gran Turismo 7, ma Starfield ua uma ona faʻaigoaina.

2021 e mautinoa lava o se tausaga sili atu nai lo lona muamua, i le lautele ma i tulaga o taaloga vitio, ae e leʻi lelei atoatoa. E tusa lava pe na latou faia e faʻalauiloa, toetoe lava o taʻaloga tetele uma na tolopoina ia le itiiti ifo ma le tasi, ma isi mea uma na toe tuleia i le 2022.

E le fa'apea o lo'o latou saogalemu mai nisi fa'atuai ae o fa'asologa o lo'o mulimuli mai e tatau ona mafaufau e mafai ona suia mo toetoe lava o ta'aloga uma. Afai latou te taunu'u i le taimi e ui o le laina o lenei tautotogo ua fa'atulaga e avea ma se tasi o mea sili ona lelei, fa'afetai i ta'aloga pei o Elden Ring, ona sosoo ai lea ma suafa igoa tetele mulimuli ane i le tausaga pei Zelda: Manava o le Vao 2.

Faatasi ai ma nisi taaloga, pei Atua o le Taua Ragnarök, e leai se faʻamatalaga poʻo afea e mafai ai ona latou i fafo, ae o le taimi nei e mautinoa lava e tatau ona maeʻa i lenei tausaga. O le taimi o le a toe foʻi ai le lalolagi o taaloga vitio i le masani o se mealilo i le taimi nei ae o faʻatulagaga o atinaʻe e foliga mai e lagolagoina mo ni nai tausaga a sau, ma se numera tele o taʻaloga e leʻi maeʻa seia oʻo i le 2023 poʻo tua atu.

Ta'aloga vitiō fa'amaonia mo le 2022

20 Ianuari – Aveesea o Nuanua Ono (XO/PS4/XSX/PS5/PC/Stadia)

E faigata ona iloa tonu pe o le a le tele o loʻo faʻamoemoeina e Ubisoft lenei tele multiplayer spin-off, ae o le taimi muamua lea ua alu atoatoa ai le franchise ma le Rainbow Six fou muamua i le fitu tausaga.

28 Ianuari – Talatu'u Pokémon: Arceus (NS)
O se taimi uiga ese o le tausaga e faʻasaʻo ai se taʻaloga Pokémon ae o se faʻataʻitaʻiga tele lea mo le franchise, talu ai o le uluaʻi faʻamatalaga tatala atoatoa i le lalolagi e taumafai e faʻaleleia atili ile Sword and Shield.

4 Fepuari – Malamalama Oti 2: Tumau Tagata (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
O se tasi o le tele o ta'aloga ua fa'atulaga mo lenei tausaga ua tuai mai i lea taimi ma lea taimi, ae o le taimi lea e foliga mai ua sauni le ta'aloga zombie open world parkour zombie ua i'u ina sauni mo le tatalaina.

17 Fepuari – Taua Aofa’i: Warhammer 3 (Pc)
O le ta'aloga sili ona fa'atalitali a Henry Cavill o le tausaga (atonu) ma le vaega fa'ai'u o le Total War trilogy, lea e tu'uina atu ai le lelei o fa'amaumauga muamua e tatau ona fa'ai'u o se tasi o ta'aloga sili ona lelei o le tausaga.

18 Fepuari – Horizon Faasaina Sisifo (PS4/PS5)
O fuafuaga o le Kerisimasi a Sony na faʻaleagaina e le faʻamaʻi ae o lenei igoa o le Kerisimasi e foliga mai o se taʻaloga sili ona faʻataunuʻuina i luga o le PlayStation 5 - ma atonu o taimi uma.

22 Fepuari – Taunuuga 2: O le Masiofo faataulaitu (XO/PS4/XSX/PS5/PC/Stadia)
2022 ua faʻatulagaina e avea ma tausaga tele mo Destiny 2, faʻatasi ai ma lenei faʻalauteleina fou o loʻo faʻamoemoeina e avea ma se tasi o mea sili ona taua a le taʻaloga i le taimi nei.

25 Fepuari – Elden Ring (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Le ta'aloga muamua mo le ta'aloga o le tausaga, e fa'atatau i le ta'uleleia o FromSoftware ma le tausaga talu ai. su'ega feso'ota'iga, pau lava le popolega moni pe o le a oʻo moni i lona aso faʻamalolo.

4 Mati – Gran Turismo 7 (PS4/PS5)
O le isi mea fa'apitoa a Sony mo le amataga o le tausaga, e ui lava o se ta'aloga cross-gen ae le na'o le isi gen. O le fa'asologa muamua o Gran Turismo fa'asologa i le valu tausaga.

4 Mati – Tafatolu Ta'iala (NS)
O le tulitatao i le Octopath Traveler e le o se mea faʻapitoa, e ui o loʻo faʻaalia se sitaili faʻataʻitaʻi tutusa HD-2D, o le faʻasolosolo faʻasolosolo e latalata ile Fire Emblem ma Final Fantasy Tactics.

25 Mati – Tiny Tina's Wonderlands (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
O se fa'ata'ita'iga fa'atupu fa'ailoga fa'apea o le Borderlands 2 DLC Assault on Dragon Keep ua fa'alauteleina i totonu o se ta'aloga atoa, o se manatu lelei atoatoa aua sa sili ona lelei.

Mati 2022 – Gaoi Tele Taavale 5 (XSX/PS5)
O le mea e manaʻomia muamua mo se faʻasalalauga i luga o le GTA 6 e mo le isi gen versions o le GTA 5 e faʻamatuʻu mulimuli ane, ae a maeʻa faʻatuai tele latou te le maua lava se aso faʻasaʻo patino.

Q1 2022 – Cyberpunk 2077 (XSX/PS5)
O le CD Projekt e foliga mai na sola ese mai le taufaamataʻu o faʻafitauli ogaoga faʻaletulafono ina ua maeʻa le faʻalauiloa mataʻutia o faʻasologa faʻasologa mulimuli ae o loʻo i ai lava sina mea itiiti o loʻo vaʻaia i le tuai pea o isi faʻasalalauga.

Amata 2022 - Lego Star Wars: Le Skywalker Saga (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
E mafai ona toe faia e Lucasfilm se isi vaega tolu i le taimi na faia ai lenei taaloga e tatala ai, ae afai o lona uiga e itiiti ifo le leaga nai lo le taaloga masani a Lego o lona uiga e lelei mea uma.

17 Aperila - Sociable Soka '22 (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
Ina ua uma ona amata muamua i luga o le telefoni feaveaʻi, ua toe foʻi mai Jon Hare ma le faʻasologa faaleagaga i le soka masani a Sensible Soccer. Ae e mafai ona ofoina atu se tauvaga moni i le FIFA 23 le maalofia?

28 Aperila – STALKER 2: Heart Of Chernobyl (XSX/PC)
O se fa'ai'uga ua leva ona fa'atalitali i le fa'afefiloi masani o le tagata fana muamua, tagata ta'alo fa'atino, ma le mata'utia ola. Ia faafetai NFT saoloto.

24 Me – Fetalai (PS5/PC)
Ole tagata taalo fou ole Square Enix e le'i fa'amaonia tele i le taimi nei, mai mea na fa'aalia i mua'i va'aiga, ae o se taumafaiga fa'afeiloa'i e fa'atuina se IP fou.

Q2 2022 – Kirby Ma Le Nuu Faagaloina (NS)
Mo tagata e le o ni tagata fiafia, o taʻaloga a Kirby e masani lava ona faʻafefiloi le tasi i le isi, ae o le ulutala muamua 3D atoatoa ma le tulaga ese o le post-apocalyptic e foliga mai e manaia tele.

Q2 2022 – Fa'agasolo Taua 1 + 2: Toe Fa'asa'o Tolauapiga (NS)
Fa'atuai mai le Kerisimasi, o lenei toe fa'afouga o ta'aloga ta'aloga ta'amilosaga masani e le o toe i ai se aso fa'alauiloa, ae o se tasi lea o a tatou ta'aloga sili ona fa'atalitali i le tausaga.

Q2 - Le Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition (XSX/PS5)
Cyberpunk 2077 e le naʻo le CD Projekt taʻaloga o loʻo maua se isi gen faʻafouina i lenei tausaga, ona o le taʻaloga sili ona lauiloa a le atinaʻe e toe foʻi mai mo le mea e faʻamoemoeina o le lomiga faʻamaonia.

O le afa lona lua 2022 – Le Maofa o le Tulua o Po ma Ao (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
O le taʻaloga taʻaloga fou mai le na faia le XCOM o loʻo i ai le mamalu le manuia o le avea ma faʻasalalauga muamua 2022 e tolopoina ma o le a le oʻo nei i le amataga o le tausaga, ae i se mea e oʻo i le faaiuga.

23 Aokuso – Au Paia (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
O tagata fiafia ua foliga mai ua naunau e inoino i lenei toe faʻafouina, ma e mautinoa lava o tagata taʻalo autu e foliga mai o se faʻaititia tele mai le uluaʻi, ae faʻamoemoe o le a oʻo mai le vevesi o le lalolagi matala.

Q3 – Paʻu'ū (XSX/PC)
O le ta'aloga muamua a Petesa e avea ma Xbox fa'apitoa o se vampire-themed multiplayer game mai Arkane Studios, e ui lava i lenei tulaga o le Austin studio na faia Prey.

11 Novema – Starfield (XO/XSX/PC)
Nai lo le Fallout poʻo le Elder Scrolls, Bethesda ua tuleia i luma ma se faʻataʻitaʻiga fou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea e toetoe lava a tatou le iloa.

Autumn 2022 – Toe fa'afo'isia Avanoa Mate (XSX/PS5/PC)
E foliga mai na musuia e le manuia o le Capcom's Resident Evil remakes, ma e foliga mai e galue i se faiga talitutusa, o le faailoga lea o le toe taliu mai o le EA's sci-fi survival horror series.

Kerisimasi 2022 – sonic tuaoi (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
O le fa'amoemoe lelei e uiga i ta'aloga a Sonic the Hedgehog e leai se mea na o'o mai ai le fa'anoanoa i le tele o tausaga ae masalo, atonu, o lenei fa'alavelave fou o le lalolagi o le a fa'alavelave i le tulafono.

2022 - Baldur's Gate 3 (PC/Stadia)
Ua sili atu i le tausaga talu ona maua vave, ae o le faʻasalalauga atoa e tatau ona faia i lenei tausaga. E ui lava e foliga mai e le aofia ai se faʻamafanafanaga, lea e leʻi faʻamaonia aloaia.

2022 - Le Callisto Protocol (XSX/PS5/PC)
E te faʻatali mo le tele o tausaga mo se Avanoa Mate fou ona oʻo mai ai lea e lua i le taimi e tasi, poʻo le toe faʻafouina aloaia a le EA ma lenei faʻasologa faaleagaga e se tasi o uluai foafoa.

2022 - O le alii o Gotham Knights (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Na matua afaina lava Warner Bros i le tuai o faʻamaʻi ae o lenei gaioiga faʻatasi o loʻo faʻaalia ai vaega eseese a Batman e foliga mai e sili ona lata mai e faʻamalolo, e ui lava e leʻi i ai se aso.

2022 - Suicide Squad: Fasioti le Justice League (XSX/PS5/PC)
Batman: Arkham creators Rocksteady ua leva ona filemu ma o lenei fanafana co-op e foliga mai o se mea itiiti lava i le taimi nei, ae faʻamoemoe e le o se isi Avengers Marvel.

2022 – Talatuu a Hogwarts (XO/PS4/XSX/PS4/PC)
Fa'atuai le numera fa mo Warner (pe afai e te aofia ai Lego Star Wars) o le tala fa'atatau o le tupe tele lea na fa'atulaga i le mua'i tusi / ata tifaga tala'aga o Hogwarts. E ui lava o le faʻaauau pea o feeseeseaiga o loʻo siomia ai JK Rowling o le a faigata ai ona faʻatau atu mo nisi.

2022 - Ghostwire: Tokyo (PS5/PC)
E pei o le Deathloop, na saisai e Sony le Ghostwire: Tokyo o se taimi faʻapitoa aʻo leʻi faʻatau e Microsoft Petesa. Ole mea fou fou lea na faia e tagata na faia le The Evil Within.

2022 - O Tala Faamaʻi: Requiem (NS/XSX/PS5/PC)
I le Plague Tale: Faʻamaoni ose fa'ate'ia fa'ate'ia fa'atauva'a ma fa'atauva'a o lea o le a manaia le va'ai pe fa'alua fa'amalama, ae maise le manatu o le fa'asologa e foliga mai e tele lava le mea e tasi.

2022 - Mario + Rabbids Sparks O le Faamoemoe (NS)
E le masani ona tuʻuina atu e Nintendo ki o latou faʻatauga sili ona taua i se tagata ese ae na faia e Ubisoft Milan se galuega tele i le uluai XCOM taʻaloga musuia ma faʻamoemoe o le a sili atu le lelei.

2022 - Tagata fana tonu lava 5 maualuluga (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Na fa'ailoa mai e le Rebellion le i ai o le ta'aloga i le silia ma le tausaga talu ai ae na i'u lava ina avea ma se tasi o ta'aloga mulimuli na fa'ailoa i le 2021, ma le malosi e osofa'ia ai isi ta'aloga a le Dark Souls style.

2022 - Splatoon 3 (NS)
E ui lava e masani ona le maua le faʻailoga e tatau ai i Sisifo, o le tagata lona tolu a Nintendo i luga o le initaneti o la latou IP fou sili ona manaia i tausaga ma o le lona tolu o ulufale e matua faʻafeiloaʻi.

2022 - Le Tala o Zelda: Manava o le vao sequel (NS)
E leai se faʻamatalaga poʻo afea o le tausaga e mafai ai ona faʻaalia, pe o le a foi lona igoa moni, ae o le mafaufau i le lelei o le uluai kopi o se tasi lea o taʻaloga sili ona faʻamoemoeina o le 2022.

2022 - Le Alii o Mama: Gollum (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
O le Developer Daedalic Entertainment e le tele se poto masani i tala faʻatatau o tala faʻatatau o tupe, talu ai o le tele o latou taʻaloga muamua o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, ae e foliga mai e manuia.

2022 – Atua o le Taua Ragnarök (PS4/PS5)
E le pei o isi tuai tele a Sony e leai se aso faʻamalolo i le taimi nei, o lona uiga o loʻo faʻamoemoe mo se taimi mulimuli ane i le tausaga - masalo o le faʻasalalauga tele o le Kerisimasi mo le PlayStation 4 ma le 5.

2022 – Bayonetta 3 (NS)
E ui lava na iu ina matou mauaina se taʻaloga taʻavale i le 2021, e faigata lava ona talitonu o le faʻatali umi mo le faʻasologa o gaioiga faʻataʻitaʻiga a PlatinumGames atonu e iu lava ina toeitiiti uma.

Ta'aloga vitiō fa'amatu'u atonu o le 2022

Senua's Saga: Hellblade 2 (XSX/PC)
O le tulaga faʻapitoa e leʻi iai se tausaga faʻamalolo ae tuʻuina atu le taʻaloga taʻaloga i The Game Awards ia Tesema e foliga mai o loʻo faʻamoemoe Microsoft mo le faʻamutaina o le 2022.

tala faʻatusa (XSX/PC)
Tu'u mai i le umi na fa'alogo ai a'o le'i fa'asalalauina, masalo ua fai si leva o fa'atupuina, ae o le leai o ni ata ta'aloga e faigata ai ona mateina po'o afea tonu e alu ai.

16 manatunatuga Mulimuli (PS5)
Ua leva ona fai mai tala e faapea o le isi faanumera faʻasologa o loʻo faʻaauau pea i le atinaʻe nai lo le toʻatele o loʻo iloa, o lea e iai se avanoa i fafo e mafai ona faʻasalalau i le 2022.

Knight Faʻamau: Silksong (NS/PC)
E leai se tala aloa'ia po'o afea o le a fa'alauiloa ai le fa'asologa o le Metroidvania Hollow Knight, ae ua fai si leva o le Team Cherry e mautinoa lava ua lata i le i'uga.

Vampire: Le Masquerade - Toto toto 2 (XO/PS4/PC)
Fa'atuai i le tele o taimi o lona aso e tatala ai ua na'o le TBA, e faigata ona iloa po'o le a le mea o lo'o tupu i lenei ta'aloga sa sili ona fa'amoemoeina.

Ta'aloga ta'aloga vitiō e fa'apea e le'o mo le 2022

Overwatch 2 (XO/PS4/NS/PC)
Fa'alilolilo e leai se aso fa'asa'oloto ae e tusa ai ma se lipoti a le aufaipisinisi o lo'o fa'amoemoe nei Blizzard mo le 2023. E ui lava ina tu'uina atu fa'afitauli i le kamupani ae o le a laki lava e faia lena mea.

Diablo 4 (XO/PS4/PC)
E sili atu le faʻaitiitia o lenei tausaga, ona o faʻafitauli i Blizzard, ae e tatau ona i ai ni faʻamatalaga fou i le auala o loʻo tupu ai.

Assassin's Creed Infinity
Afai e iai se Assassin's Creed fou a Ubisoft na fuafuaina mo le 2022 atonu ua amata ona latou talanoa e uiga i ai i le taimi nei, ae nai lo lena ua latou taulaʻi naʻo le DLC a Valhalla, e aofia ai le lumanaʻi. Taeao o Ragnarök.

Dragon Tausaga 4
Mafaufau i le BioWare talu ai nei na fai mai o le ai ai leai se tala fou ile Dragon Age 4 seia oʻo ile 2022 fa'ailoa mai o le a avea lea ma 2023 i le amataga, ma Mass Effect 4 e sili atu.

Pogisa Atoatoa (XSX/PC)
E le o manino pe o afea e faʻamoemoeina ai lona toe faʻafouina o Rare's sci-fi first person shooter poʻo le mafuaʻaga na tatau ai ona pasi e Microsoft Crystal Dynamics e fesoasoani i le atinaʻe, ae e foliga mai e le o iai i lenei tausaga.

Metroid Prime 4 (NS)
Ona o le le lava o faʻamatalaga i le 2021 e foliga mai e leai se avanoa o le a faʻaalia seʻia oʻo i le tausaga fou. O le mea sili e mafai ona e faʻamoemoe i ai o se faʻaaliga taʻaloga ile E3 ia Iuni.

I tua atu o le lelei ma le leaga 2
Ole fa'ai'uga e sili ona mata'utia mo lenei ta'aloga o le a fa'aleaogaina aloa'ia i se taimi ile 2022, ona o le leai o se aga'i i luma ma le alu'ese o le fa'asologa o fa'asologa o Michel Ancel.

Gaoi Tele taavale 6
O le matega sili i le taimi nei o se GTA fou e tele tausaga le mamao, lea e oʻo lava i le faʻamoemoe o se faʻasalalauga i lenei tausaga o se mea umi tele.

Afa-Ola 3
O le toe fa'afouina o le fiafia o Valve i ta'aloga ta'aloga fa'amafanafana o lona uiga o se fa'asalalauga e sili atu nai lo tausaga ua mavae, e ui o tala lata mai ua fa'ailoa mai ai se atina'e ogaoga. e le'i amataina lava.

Ta'aloga vitiō fa'amaonia mo le 2023 po'o le fa'aletonu tele mo le 2022

Marvel's Spider-Man (PS5)
Marvel's Wolverine (PS5)
Alan Wake 2 (XSX/PS5/PC)
Fafine Ofoofogia (XSX/PS5/PC)
Slitterhead (PC)
Star Wars: Knights Of The Old Republic Toe Fa'afouina (PS5/PC)
Le Lalolagi i fafo 2 (XSX/PC)
Ubisoft's Star Wars ta'aloga
Everwild (XSX/PC)
Eiyuden Chronicle: selau Toa (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Ta'aloga Indiana Jones a MachineGames
Poloketi a Io Interactive 007 (XSX/PS5)
O le Tusi Taai o Elder 6

Faʻatele: Talafou o taaloga

Sone pou ata mo pou 15842253

Xbox faapitoa Everwild ose 'mea leaga' fai mai le tagata totonu

Sone pou ata mo pou 15811394

Aisea e fiafia ai Henry Cavill ia Warhammer ma le auala e mafai ai foi ona e alu i ai

Sone pou ata mo pou 15821841

Metro GameCentral taaloga vitio iloiloga o le 2021- tuai le lumanaʻi

 

Taaloga vitiō faʻamaonia foi mo le 2022:

12 Ianuari – Tu‘u a‘e le Monster Hunter (PC)
14 Ianuari – God of War (PC)
28 Ianuari – Uncharted: Legacy Of Thieves Collection (PS5)
8 Fepuari – Sifu (PS4/PS5/PC)
8 Fepuari – OlliOlli World (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
8 Fepuari – Rumbleverse (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
10 Fepuari – CrossfireX (XO/XSX)
17 Fepuari – Le Tupu o Fua 15 (PS4/XSX/PS5/PC)
28 Fepuari – Grid Legends (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Fepuari – Evil Dead: Le Taaloga (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
3 Mati – Pa'ū Papelonia (PS4/PS5/PC)
16 Mati – Tunika (XO/XSX/PC)
17 Mati - Persona 4 Arena Ultimax (PS4/NS/PC)
18 Mati – Tagata Ese o le Parataiso: Mulimuli Fa'ata'ita'iga Origin (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Q1 – Masima ma Taulaga (PS4/PS4/PC)
Amata 2022 – Sese (PS4/PS5/PC)
30 Iuni – Cuphead: Le Kosi Mulimuli Manaia (XO/PS4/NS/PC)
Q1/Q2 – AI: Le Somnium Files – Nirvana Initiative (XO/PS4/NS/XSX/PC)
Q2 – Moss: Tusi 2 (PSVR)
22 Setema – Fa'ata'ita'i Fa'ata'ita'i e leai se fa'agata ole Solar Crown (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
Q3/Q4 – Polokalama Avanoa Kerbal 2 (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
Q4 – Homeworld 3 (PC)
Fa'ai'uga o le 2022 – Kamupani a Toa 3 (PC)
Kirisimasi 2022 – Sami Fetu (NS/PC)
2022 – Ta’aloga Le Mana’omia mo le Saosaoa (XSX/PS5/PC)
2022 – Taua Fetu: Tagata tulimanu (NS)
2022 – TeleVersus (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
2022 – Vampire: Le Faafoliga – Saili toto (PS5/PC)
2022 – Lua Point Campus (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
2022 – Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge (NS/PC)
2022 – Tactics Slug Metal (NS/PC)
2022 – Frostpunk 2 (PC)
2022 – Oxenfree 2: Ua leiloa Faailoga (PS4/NS/PS5/PC)
2022 – Nightingale (PC)
2022 – Eiyuden Chronicle: Si’itia (XO/PS4/NS/XSX/PS5/PC)
2022 – Tatala Auala (XO/PS4/XSX/PS5/PC)
2022 – Atolaau 2 (XSX/PC)
2022 – Slime Rancher 2 (XSX/PC)
2002 – Digimon Survive (XO/PS4/NS/PC)
2022 – Sol Cresta (PS4/NS/PC)
2022 – Avatar: Frontiers Of Pandora (XSX/PS5/PC/Stadia)
2022 – Le Tiapolo Laiti i Totonu (XO/PS4/NS/PS5/PC)
2002 – ARC Raiders (XSX/PS5/PC)

Imeli gamecentral@metro.co.uk, tu'u se fa'amatalaga i lalo, ma mulimuli ia matou luga o Twitter.

ATILI: Fa'ailoga mata lanu PS5 aloa'ia e o'o mai i le 2022 - fa'ailoga e pei o fa'amafanafanaga

ATILI: Na iu lava ina ou faatauina se PS5 ma ua ou salamo i ai - Faʻaaliga a le Faitautusi

ATILI: PS5 o le a sili atu ona faigata ona maua lenei Kerisimasi aʻo faʻamutaina e Sony le gaosiga

Mulimuli i le Metro Gaming i luga Twitter ma imeli i matou i gamecentral@metro.co.uk

Mo nisi tala fa'apenei, siaki la matou itulau Taaloga.

Uluai Tusiga

Faalautele le alofa
faaali sili

Faatatau Mataupu Faavae o

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *

Toe i le pito i luga