TOE FAAMANATU

Le Last Of Us Online faalēaogāina o se faʻailoga tele multiplayer ua mate

Ezgif 5 257c9824f6 5214 E1685349651281 1069239

The Last Of Us Online - mata o le Factions 2 e sili atu? (Ata: Sony)

O le tagata faitau e popole i faiga masani multiplayer, pei O le muliaʻi o tatou: Vaega, o lo'o fa'ate'a'ese mo fa'ailoga tautua ola.

Le talia lautele i le fa'aleaogaina ole The Last Of Us Online ua lelei. O le mea e ofo ai, ona o le faʻaalia o le taʻaloga. Ae faamata o le a fiafia tele tagata pe afai o le taaloga o le Vaega 2? O le a ou faʻamatalaina pe aisea ua ou matua le fiafia ai ma fefe mo le lumanaʻi o taʻaloga multiplayer lautele.

O loʻo i ai le faʻatupuina o le faʻaleagaina e faasaga i suafa tautua ola, aka taaloga o se auaunaga (GAAS). Fa'afua mai le fa'ata'ita'iga e leai se totogi, ua na'o le fa'atulagaina e fa'atupe ai tupe ma fa'aulu ai le fa'auluuluga. O nisi faleaoga e faʻaogaina lenei faʻataʻitaʻiga i se auala ese, e pei o Bungie, lea e totogi atoa le tau mo se taʻaloga. O le iʻuga o le faʻamoemoe e sili atu, lea e mafai ona sili atu ona leaga taunuuga. Sami o Faomea o le isi fa'ata'ita'iga, e leai ni ponaivi pe a fa'asa'oloto ae ua fa'alatalata atu i mea fa'aopoopo i se faiga masani.

O lo'o i ai le tele o fa'ata'ita'iga o lo'o fa'anaunau e avea ma tautua ola ae leai ni mea e mana'omia ile fa'alauiloaina. Halo Infinite o le tasi, lea ua i ai nei i foliga matagofie ma ua vaaia le toe foi mai o tagata taaalo. O le mea lea, o le umi o le taimi o le atinaʻe o le tali lea? Ou te fia manatu e leai.

Pe a ou mafaufau i taaloga multiplayer sa ou fiafia i ai i le tele o tausaga, ou te lei fiu e taaalo i faafanua tutusa i luga o le Call Of Duty 2. Ou te lei moomoo maimau pe ana ou maua se paʻu fou e faamanatu ai le vaitau o Halloween. O le mea moni, ua suia tulaga, ae o le autu o le fatuina o se taʻaloga fiafia tele multiplayer e leai. Fao lena itu ma le vaega o totoe o le a pa'u i le tulaga. Afai ou te manatua saʻo, o le Modern Warfare 2 lea na faʻaalia muamua faʻafanua fou. Ou te manatu e leʻi faia lava lenei mea e puipuia ai le tagata taʻalo-faʻavae mai le le fiafia. Leai, o se toeaina lelei Bobby Kotick o lo'o sola ese mai le fa'alapotopotoga mo nisi tupe.

I le taimi o le lokaina, o Warzone sa ou alu i le taimi faʻaalu. Ou te le manatua lava aʻu ma le faʻamoemoe o le a latou sasaina le malae e faʻafiafia ai aʻu. E moni lava, semanu e tele se taimi e aveese ai au mai lena taaloga leaga. O loʻu manatu, o le taʻaloga na lava le fiafia e aunoa ma se manaʻoga mo mea fou. Atonu o aʻu o le tagata sili ona leaga a Activision, peitaʻi. Na o ni nai fana ma se pa'u Rambo na ou faatauina. Ae o le faʻataʻitaʻiga e leai se totogi mo oe. O le ai ai nisi tagata taaalo latou te faʻaaluina le tele o tupe ma tagata faʻatau fua e pei o aʻu o loʻo faʻaogaina lo latou limafoai.

Factions o le tele multiplayer mode mo le PlayStation 3 ma le 4 versions The Last Of Us, e ui lava na aveesea mo le Last Of Us Part 1 i le PlayStation 5 ma le PC. Ou te manatu o le toʻatele oi latou na taʻalo Factions e ioe o se taʻaloga fiafia tele multiplayer. E le'i faia se mea fa'apitoa ae na fa'atautaia ma le agava'a autu autu o le poto masani a le tagata ta'ito'atasi. O le mea moni o Naughty Dog na taʻua i le faʻasologa o le The Last Of Us Online o loʻo taʻu mai ai o se igoa tautua ola moni, ma atonu e leai se totogi. Ou te lagona lo latou faʻamatalaga i luga ole Twitter sa fa'atele ma fa'agata fa'amatalaga e le'o fa'atauva'a. Ou te lagona e tatau ona i ai ni faitioga aoga.

E le mafai ona ou tautala mo tagata uma, ae na pau lava le mea na ou manaʻo ai o se faʻasologa o Factions. O lenei faʻamalosi faifaipea e faʻamalosia le faʻaogaina e le tatau ona faʻaoga i ituaiga uma o multiplayer. E le o ta'aloga multiplayer uma e tatau ona pulea lou olaga. Ou te iloa o le faʻalavelave Bungie na faʻaaogaina e fai ma faufautua, tuʻuina atu o latou lava tulaga pagatia. O le mea moni fa'anoanoa ona ua fa'aalu ai galuega a tagata, o lea e le talafeagai ai le toe fa'amatala atili.

O loʻu fefe moni o le multiplayer ua mou atu, ona o lenei manatu i le taumafai e avea ma isi Fortnite. Mata o le isi Gears Of War e tumu i microtransactions ma faʻasalalau pe a leai se tafega faifaipea o mea fou? O lenei galala mo le fou o loʻo faʻaleagaina ai le multiplayer. E leʻo se tuʻituʻi e faasaga i igoa tautua ola, ae naʻo tagata taʻalo e naʻo le tele o le taimi e tuʻuina atu i taaloga. O le a matua faigata lava ona fa'ate'aina suafa sili ona ta'uta'ua.

A o ou malamalama o loʻo talia e nisi tagata taʻaloga le faʻamatalaga a Naughty Dog, ou te masalosalo i lo latou faʻamaoni. E tatau ona ou mafaufauina o nei lava tagata o le a muamua i le laina e faʻatau Factions 2. O laʻu savali i tagata atiae e faigofie: fausia se taaloga multiplayer lelei ma vaʻai pe o le a le mea e tupu. Ia manino ma lau au maimoa po o le a le ta'aloga ma ofo atu fa'amoemoega moni o mea o lo'o i ai i le lumana'i.

E mafai ona ou faʻamoemoe e toe asia e Naughty Dog mea na latou faia ma vaʻai e talafeagai e faʻasaʻo ai o se taʻaloga tele multiplayer o tuai.

Saunia e le au faitau ia Anon

 

Faalautele le alofa
faaali sili

Faatatau Mataupu Faavae o

Tuua se tali

o le a le lomia lou tuatusi imeli. fanua manaomia ua faailogaina *

Toe i le pito i luga