Tonton Nintendo Direct ayeuna di dieu

wp-header-logo-5.png

Tungtungna, urang gaduh set Nintendo Direct anu leres dina jadwal éta. Tune dina jam 2 waktu Inggris pikeun acara pengumuman anu salami 25 menit, fokus kana kaulinan pihak katilu. Nyangka titingalian kaulinan Switch anu dilakukeun ku perusahaan sanés ti Nintendo - janten, henteu ngarepkeun Zelda: Breath of the Wild 2 warta di dieu. sumber

Hideo Kojima sakali ngarencanakeun proyék superhero sapertos Amazon The Boys

wp-header-logo-4.png

Death Stranding's Hideo Kojima parantos ngungkabkeun yén anjeunna kantos masak proyék anu sami sareng séri superhero Amazon The Boys. "Kuring kaluar saatos tilu épisode usum hiji," Kojima nyerat dina Twitter, ngabahas séri éta. "Kuring panginten badé nonton sésa acara. Sabenerna, kuring ningali sababaraha épisode anu dikirimkeun dina… Maca deui

Industri kaulinan vidéo Québec bakal dipangaruhan ku hukum basa anu kontroversial

wp-header-logo-2.png

Perusahaan kaulinan vidéo di Québec bakal dipangaruhan ku hukum basa kontroversial anyar. Tujuan tina RUU 96 nyaéta pikeun nguatkeun undang-undang basa propinsi anu nyarios Perancis, mastikeun yén Perancis mangrupikeun basa utama anu diucapkeun dina sagala hal ti bisnis dugi ka kasehatan. Tapi, sieun ieu bakal ngusir panyatur non-Perancis tina industri kaulinan vidéo Québec. … Maca deui

Patch PC anyar Resident Evil kompromi visual sareng pencét kinerja anu saé

wp-header-logo-249.png

Abdi henteu ngagaduhan seueur anu positip pikeun nyarios, tapi henteu aya ragu ngeunaan éta: pangrojong ray tracing masihan dorongan pikeun kualitas umum, khususna sabab pantulan RT ngagentos pantulan ruang layar anu pikasieuneun dina versi anu langkung lami. Pencahayaan global anu dilacak sinar ogé mangrupikeun titik tambah anu saé, ngagentos occlusion ambien ruang layar kalayan langkung akurat ... Maca deui

Harvesella Sigana mah Final Fantasy meets Stardew Valley

wp-header-logo-248.png

Harvestella mangrupikeun kahirupan sim RPG énggal ti Square Enix anu sumping ka Switch sareng Steam dina bulan Nopémber. Ieu Final Fantasy meets Stardew Valley, kalawan midangkeun kaasup miara pepelakan, befriending warga kota, sarta Ngalanglang dungeons. Konsep seni ku Isamu Kamikokuryo tina Final Fantasy 12 kawentar, sarta musik ku Go Shiina ti séri Dongeng. … Maca deui