Téma Panerbit
Abdi tukang kaulinan, salawasna geus.

Ar Nosurge DX to be Censored on Steam

The upcoming remaster of Gust’s scifi RPG titled Ar Nosurge DX has reportedly been altered in order to meet Steam’s “guidelines for content distribution”. According to the official Twitter account

Halaman wéb ieu nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Urang bakal nganggap anjeun ok ku ieu, tapi anjeun tiasa milih-kaluar upami anjeun hoyong. Narima Maca deui

Kawijakan Privasi & Cookies