Trailer Brown Dust 2 Anyar Dileupaskeun Dinten

0-3.jpg

Naha anjeun bungah ngeunaan Brown Debu 2? Nya, trailer Brown Debu 2 énggal dileupaskeun ngan sababaraha jam ka pengker, anu nampilkeun Pek Karakter dina pertandingan anu bakal datang. Trailer na dimimitian ku pengumuman nami Pek Karakter, dimimitian ku klip pondok tina pak Implengan SMA, dituturkeun ku… Maca deui

Towa Tsugai Diluncurkeun dina 16 Pebruari 2023 di Jepang

Towa Tsugai Diluncurkeun dina 16 Pebruari 2023 di Jepang

Towa Tsugai mangrupikeun kaulinan vidéo tarung énggal anu gratis maén sareng nawiskeun pameseran in-app dumasar-item. Towa Tsugai disetél pikeun diluncurkeun pikeun ios sareng Android dina 16 Pebruari 2023, di Jepang. Éta gaduh sistem tempur koperasi sareng kalebet sababaraha modeu anu béda, kalebet perang, paguneman intim, sareng mode otomatis. Ieu… Maca deui

Bayonetta 3 Review - A Balik deui Bewitching

Switch_Bayonetta3_screenshot_25-750x422

Kuring pasti sanés jalma anu nyangka Bayonetta bakal janten séri kaulinan anu kuring badé maén. Ieu M-dipeunteun, tokoh utama éta incredibly sugestif jeung provokatif (inget, éta 2009 nalika kaulinan munggaran sumping kaluar, Kuring éta leuwih ngora lajeng!), Jeung saterusna jeung saterusna. Tapi nalika kuring masihan kasempetan, kuring… Maca deui

Mabinogi's NEXT: New Beast Update Resmi Hirup

Nexon_Mabinogi_NEXT-NewBeast_960x290

Mabinogi, MMORPG implengan bébas-to-muter Nexon, dimimitian usum usum kalawan dua acara bermakna. Judulna "NEXT," update game dua bagian ieu ngawengku pertumbuhan karakter overhauled, leveling gancang tur leuwih merenah, tambah tutorials dirévisi sarta perbaikan UI salila Nopémber, sarta bubuka bakat Arcana dina bulan Désémber! Blaanid, Roh Mémori anu hayang pisan, parantos nyiapkeun tutorial énggal pikeun… Maca deui

Ghostbusters: Spirits Unleashed Review - Kantun Supernatural

Ghostbusters-750x422

Nalika aya anu anéh di lingkungan éta, anjeun badé nelepon saha? Kumaha upami tilu babaturan anjeun? Dina Ghostbusters: Spirits Unleashed, opat pamaén tiasa ngahiji salaku Ghostbusters ngalawan saurang pamaén sapertos hantu. Illfonic saméméhna ngembangkeun kaulinan horor asimétri dumasar kana waralaba Friday the 13th sareng Predator. Ghostbusters mangrupikeun harta panganyarna pikeun… Maca deui

EA sareng Marvel komitmen pikeun "sahenteuna tilu" langkung seueur kaulinan superhero, sareng Iron Man munggaran

Motif-EA-Beusi-Man-bewara

Sahenteuna dua deui kaulinan superhero Marvel asalna ti EA salaku bagian tina deal jangka panjang sareng Marvel. Kami parantos terang ngeunaan Motive Studios' single-player Iron Man action adventure game, diumumkeun dina bulan Séptémber, tapi anu sanés-sanésna masih mangrupikeun gumpalan kreativitas amorf anu sigana masihan anjeun kakuatan sareng kagancangan anu saimbang ... Maca deui

Protokol Callisto Bakal Ngawengku Mode Kinerja 60fps

The-Callisto-Protocol-salah-release-tanggal

Kamari dina Twitter, Akun Callisto Protocol ngagoda yén judul anu bakal datang bakal kalebet mode grafik. Ieu ngeunaan judul anu bakal datang anu parantos nyababkeun wacana dina Twitter sareng Reddit, sareng hiji anu kuring moal disebatkeun. Kuring yakin anjeun tiasa terang mana kaulinan ieu nyalira. Ieu negeskeun yén The… Maca deui

Naga Ball: The Breakers Review - Naga Ball Ku Daylight

311927539_876314353356328_7330145530325773106_n-750x422

Taun ka tukang Bandai Namco ngungkabkeun salah sahiji kaulinan Dragon Ball anu aranjeunna damel. Hanjakalna, éta sanés Xenoverse 3, atanapi Budokai 4, sareng tibatan Naga Ball: The Breakers. Kaulinan anu sami sareng Dead by Daylight anu museurkeun kana salamet salah sahiji penjahat gedé Dragon Ball Z. Anu, khususna,… Maca deui

Century: Age of Ashes PS5 Review - Sadayana Naga!

Century-AoA-Spoils-750x422

Century: Age of Ashes, dikembangkeun ku studio Playwing nyaéta kaulinan PvP anu saderhana tapi pikasieuneun anu ngadu pamaén luhur di luhur langit, dina tonggong komodo nalika aranjeunna gelut pikeun dominasi hawa. Inpormasi: Pamekar: Penerbit Playwing: Tanggal Release Playwing: 26 Séptémber 2022 Platform: Nintendo Switch, PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ... Maca deui

Bundles Kaulinan Nintendo Pindah Cahaya Liburan

HADS_render_stickers_NOCL

Nintendo bade sadayana dina Hideung Jumaah taun ieu. Mimitian heula kana sadaya kontén Mario Kart 8 Deluxe anu kaluar dina taun 2023 ku milih kaulinan dasar anu dibuntel sareng Nintendo Switch anu ikonik sareng Joy-Cons beureum sareng biru sareng tilu bulan gratis Nintendo Switch Online - sadayana pikeun… Maca deui