Téma Panerbit
Abdi tukang kaulinan, salawasna geus.
Browsing Category

PC

Valheim Sells Over 3 Million Units

Iron Gate AB’s Valheim continues to soar to greater heights, selling over three million units in Steam Early Access since launching on February 2nd. This is just one day after The Embracer Group

Halaman wéb ieu nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Urang bakal nganggap anjeun ok ku ieu, tapi anjeun tiasa milih-kaluar upami anjeun hoyong. Narima Maca deui

Kawijakan Privasi & Cookies