Тема на издавачот
Јас сум гејмер, отсекогаш биле.
Browsing Category

XBOX

Experience the new generation of games and entertainment with Xbox. Explore consoles, new and old Xbox games and accessories .

Metroid Dread Revealed

Metroid is gonna finally see another entry in the franchise. While it doesn’t feature shooter gameplay mechanics, it returns to the side-scrolling 2D platforming action seen in the original games. На…

Оваа веб-страница користи колачиња за подобрување на вашето искуство. 'Llе претпоставиме дека сте во ред со ова, но можете да се исклучите доколку сакате. Прифати Прочитај повеќе