MOBILENyheder

PUBG Free To Play får spillertallet til at stige med 80,000

PUBG free to play version blev udgivet tidligere i år, og det er blevet afsløret, at lige siden det er blevet gratis at spille, trækker spillet 80,000 flere spillere ind dagligt. Tidligere på året besluttede Krafton at gøre deres Battle Royale-skydespil, Player's Unknown Battlegrounds gratis at spille, og det er siden blevet afsløret, at denne beslutning har gjort, at virksomhedens PUBG-spillerbase 2022 har 80,000 nye daglige spillere.

PUBG kan prale af mere end 80,000 daglige spillere efter at have spillet gratis#PUBG #PUBGEsport #BattleRoyale #PlayerBase #WindowsNexus pic.twitter.com/thL7US8pIZ

— Windows Nexus (@WindowsNexus_) August 13, 2022

Udvikler og udgiver af PUBG, krafton, bekræftet de nye tal i virksomhedens seneste finansiel rapport. Crafton bekræftet at nettoresultatet for selskabet steg med 37 %, når det blev sammenlignet med samme kvartal sidste år. Mens nettoresultatet er steget, faldt både driftsresultat og omsætning med 6.9% og 7.8%. 94% af Battle Royale's indtægter genereres uden for Sydkorea, på trods af at den er skabt i Sydkorea.

I den samme økonomiske rapport udtalte Krafton:

PUBG: Battleground, som er tilgængelig på pc og konsoller, fejrede for nylig sit femårs jubilæum. "Spillet, der gik over til en free-to-play-forretningsmodel i januar 2022, har oplevet en konstant tilgang på mere end 80,000 nye brugere om dagen. Følgelig steg den gennemsnitlige omsætning pr. bruger (ARPU) på tværs af alle platforme med mere end 20 procent [kvartal til kvartal]. Internationale markeder (uden for Sydkorea) stod for 94 procent af spillets omsætning i løbet af 2. kvartal 2022.

Virksomheden gik også især videre til det meste afsløre at sikre mere retfærdige spilleregler for alle spillere, spillet kommer i det væsentlige til at vedtage en slags hårdere anti-cheat-programmer. Krafton sagde også det PUBGs mobiludgave, kendt som New State Mobile, er fortsat med at udvikle sig, og fokuserer på den måde, den vedligeholder live-service på, og udvider sin IP-samarbejdsindsats” på en generelt stor måde. Krafton forklarede også, at New State Mobiles samlede spilletid og afspilningsfrekvens også steg i 2. kvartal 2022, men specifikke tal blev ikke givet, hvilket er ret væsentligt.

Oprindelig artikel

Spred kærligheden
Vis mere

Relaterede artikler

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Tilbage til toppen knap