Téma Panerbit
Abdi tukang kaulinan, salawasna geus.

Runes of Magic’s Fire Festival lights up the night

0

The dead middle of winter is never a bad time for a hearty bonfire — or a fire festival. To keep January lively, Runes of Magic lit a match to such an event in order to keep players stave off hypothermia and boredom. For a while, at least. The Fire Festival consists of 14 events […]Tulisan Asli

Ninggalkeun Balesan

Alamat email anjeun moal diterbitkeun.

Halaman wéb ieu nganggo cookies pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun. Urang bakal nganggap anjeun ok ku ieu, tapi anjeun tiasa milih-kaluar upami anjeun hoyong. Narima Maca deui

Kawijakan Privasi & Cookies