Asus ROG Phone 6 доаѓа на 5 јули со водоотпорност и уште еден луд вентилатор за ладење

asus-rog-phone-6-cooling-fan-1-1.jpg

Поставата на Asus ROG Phone е полна со моќни и добро направени опции, а новиот модел е веднаш зад аголот. Покрај некои протекувања, сега го имаме датумот на објавување на Asus ROG Phone 6.

повеќе…

Авторски член

Ширете љубов

Оставете коментар